Azniza's FotoPage

By: Azniza KC

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Feb-2010 04:18 Email | Share | | Bookmark
Cerita aktiviti during CNY

 
 
 
View all 4 photos...
BALIK KAMPUNG...OOOOO.....BALIK KAMPUNG



Ingat keluar lewat sikit orang dah habis balik..ermmm takde maknanya...



At Villa Dina....
Best friend dari skolah...haahh...dah 10 tahun dah kita tinggalkan sekolah rupanya..Dina pun dah ada 2 anak2 yang comey..arghh makcik dah tua..aku je ada anak tekak..hehe.Sronok gi rumah Dina hari tu walaupun kejap aje..gelak2...cite2...lupa jap woittt kita bukan dak skolah lagi lah..




At rumah Along Ani..
Kakak angkat ku...satu family along pun dah macam family ku..lama dah tak jumpa long..dah macam jejak kasih pulak..box choc delivery jadi penyebab jumpa balik..Alhamdulillah Allah izin..
Dah 2 anak baru jumpa balik..adoishhh..sorry long..




At rumah Tok Ngah...
Lama dah tak jumpa Tok Ngah,nampak susah sangat..Abah ajak gi ziarah sambil agih duit zakat..Moga Allah balas jasa abah dan berkati Abah..Moga Tok Ngah akan sembuh cepat.Nek Ngah dah takde so anak bongsu dia yang jaga..





Wednesday, 4-Nov-2009 07:10 Email | Share | | Bookmark
Along...Dr Azizul

 
Alhamdulillah Along dapat peluang jadik tetamu Allah tahun ni.27 October 2009...bila lah turn aku pulak..
Sadiss tak dapat hantar along masa hari keberangkatan dia(cam skema pulak)..huhuhu
Ku iringi doa ajelah,boleh edit gambo along ni sambil nangis..hehehe cengeng gak ek!!
Abg2 dan kakak ku nnt kchik buat editing yg sama gak ek untuk semua..



sambung lagi...boleh pulak dalam pkl 10.30 mlm tu aku punya lah tido cepat kiranya taknak sedih2 lah kan kononnya...tapi along boleh pulak sms..ayat die lbh kurang camnie lah ...Salam semua tolong tengokkan abah & mak.Terima kasih.....uwaaaaaaaa...lagi lah melalak..dasat betul ayat tu..ermmm kalau baca mcm ayat biasa aje,tapi disebabkan dia abang aku,,so sadis nyer lain macam skit.
Apa2 pun moga Along selamat,sihat & Happy keje kat sana...Insya Allah panjang umur balik nnt kchik amik.


Wednesday, 14-Oct-2009 04:59 Email | Share | | Bookmark
SALAM AIDILFITRI

B'day 'girl'..hehehehe..MAK
with Mak ndak,Aqil and Khaleeda..
Lepak...
Lama dah tak singgah fotopages..Baru settle project submission...baru 3rd phase ada 2phase pending lagi..uwarghhhh ...bukan senang nak senang ek!!Aim 2009 mesti dapat Green Belt 6 Sigma..Doakanlah daku..

Hari raya yang baru lepas boleh lah tahan..1st day raya b'day bonda ku sayang...punyalah dia suka sebab buat 'makan-makan'...siap pasang khemah..dah rupe majlis tunang aku je ..

Ada banyak perkara yang x diduga jadi.x taulah aku suka ke tidak..bercambur baur sebab complicated sangat,sampai hang kepala..hehehe ermm susah nak dikongsi kat sini...suka duka dihari raya...Biarlah rahsia dulu..meh lah share nengok gambo2 yg happy...Apa2 pun hidup harus diteruskan



Hahaha..anak2 buah ku yang ter'lepak' lepas kutip duit raya....makan pun boleh tahan..
Tengok masing2 dah legam..siang malam main aje...best kan jadi budak2..hahaha


Friday, 28-Aug-2009 00:21 Email | Share | | Bookmark
Something new

 
Something new from ResipiBonda



3 tier…………..RM 36 only
(Any 1 pineapple tart & almond London)
(Any 2 rempeyek, buah rotan, bahulu or batang buruk)

2 tier………………..RM 18 only
(Any 1 pineapple tart & almond London)
(Any 2 rempeyek, buah rotan, bahulu or batang buruk)

Payment: Cash on delivery
Order period for hari raya: 14 days

Contact no:
016 – 9663293
(Zulie – KL, Selangor & Negeri 9)

019 – 3970596
(Iza – Johor)


Thursday, 27-Aug-2009 00:27 Email | Share | | Bookmark
HARI INI.....

Hari ini tiada senda dalam bicara...
Deru air mata merupakan segalanya
Sang hati bicara sendiri
Bangunkan ummah bina generasi

Dibumi yang bertuah ini diriku mula mengenali
matlamat hidup sebagai abdi
kepada Allah..Allahu Robbi


Ermmm panjang lagi lagu ni kalau nak diikutkan....Tapi boleh refresh balik semangat kita yang kendur.
Hati pun nak kena kasik makan,takkan nak kasik perut jer kenyang kan..Ilmu akan membantu kita untuk handle kehidupan dan cabaran yang mendatang....so chaiyokkkk!!!

Semalam adalah kenangan,hari ni adalah kenyataan dan esok hanya harapan yang belum pasti milik kita.


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net